Rólunk - CCPH

C&C Property Holding Kft.
Tartalomhoz ugrás

Rólunk

C&C – CONFIDENCE AND CAPITAL
A TERMÉSZET NYOMÁBAN ALKOTUNK
A C&C Property Holding Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú cég. Működésünk alapja munkatársaink több generációs tapasztalata, professzionális szemlélete, szakmai elhivatottsága és a megrendelő központú szemléletünk, amely értékek révén be tudjuk tölteni az építőiparban, a kereskedelemben, légügyi iparban és a környezetvédelemben kialakult hiányt. Bizalom és Stabilitás - cégünk működésének két olyan kulcsfontosságú eleme, amely Ügyfeleink számára mindenkor a biztos pontot jelenti. Szakmai hátterünk, tapasztalatunk, kreativitásunk és stabil pénzügyi hátterünk mindenkor garancia, hogy vállalt feladatainkat az elvárt minőségben tudjuk kivitelezni.
A minőség és megbízhatóság iránti töretlen elkötelezettségünk nem kizárólag jelenlegi és jövőbeni Ügyfeleink irányában mutatkozik meg, hanem mindez a vállalati mindennapok szerves része.
L E H R F E L D  ATTILA
kereskedelmi
igazgató
A cégcsoport zászlóshajója a C&C Property Holding Kft., amely saját erőforrásait felhasználva valósít meg építőipari fejlesztéseket. A dinamikusan fejlődő cégcsoport több új területre belépett, ahol a számunkra fontos értékek mentén valósítjuk meg a projekteket, ilyen területek a környezetvédelem, a mélyépítés és a kereskedelem. Fejlődésünk egyik fontos pontja, hogy tevékenységeinket az átláthatóság és a professzionalizmus jegyében cégrész vásárlás, felvásárlás és cégalapítások révén külön cégekbe szerveztük.
Fejlődésünk második fontos állomása az elismert és tapasztalt szakembergárda bővítése. Stratégiánk fontos része a folytonos és folyamatos innováció, amely mind jelenlegi mind pedig jövőbeni
sikerünk záloga.
Természet Nyomában Alkotunk.
A siker közös ügyünk.
Cégünk által képviselt értékeket mindig szem előtt tartjuk, így a minőség, az ügyfélközpontúság és a stabilitás mellett fontosnak tartjuk, környezetünk megőrzését, a társadalmi és környezeti felelősségvállalást:  
ABOUT
Bizalom és Stabilitás - cégünk működésének két olyan kulcsfontosságú eleme, amely Ügyfeleink számára mindenkor a biztos pontot jelenti.
OFFICE
H-1062, Budapest,  Váci út 1-3. WestEnd
„C” Tower 6th floor
Mob.: +36 20 977 77 00
Tel.:    +36 12 70 91 95
Fax:   +36 12 70 91 94
Telepeink:
2072 Zsámbék, Mányi út 059/2 hrsz
.

Tanúsítvány
Vissza a tartalomhoz