Környezetvédelmi divízió - CCPH

C&C Property Holding Kft.
Tartalomhoz ugrás

Környezetvédelmi divízió

Cégünk jelenleg a következő tevékenységeket látja el:

 • Bányászati tevékenység: Cégünk tulajdonában lévő bányaművelési kivitelezési munkálatokat végez.
 • Rekultiváció: Régi bányák, már nem üzemelő szemétlerakók, szennyezett területek rekultivációs, kivitelezési tervek elkészítését, valamint kivitelezését végzi a hatósági engedélyekben meghatározottak szerint. Célunk, hogy a tájsebek megszűntetésre kerüljenek, visszaállítva az eredeti tájat, tájba illő térszínek, magasságok kialakításával. A régi szemétlerakók esetén a jelenleg potenciális környezeti veszélyforrások megszűntetése, önkormányzati, tulajdonosi, állami kötelezettségek kivezetése, visszaállítva a területet az eredeti funkciónak megfelelően. Tevékenységünk során számos helyen találkozunk akkreditált laboratóriumi vizsgálatokkal igazolt potenciális toxikus fémmel (pl.: ólom, higany, kadmium), kőolajszármazékkal szennyezett területekkel. Cégünk rendelkezik huminsav gyártó üzemmel, amelyet felhasználva, talajba injektálva az esetleges szennyeződések megszüntethetőek A huminsav kémiai tulajdonságának következményeként a potenciális toxikus fémek vízoldhatatlan formában megkötődnek, amelyek így nem jelentenek veszélyt a felszín alatti vizekre (csapadék víz bemosó hatása, felszín alatti vízáramlások), valamint a növényi tápanyag transzport rendszerből kizáródnak.
 • Természetvédelmi tevékenység: Cégünk elhivatott a ritka és veszélyeztetett fajok megóvásában, amelynek keretében a Duna-Ipoly nemzeti parkkal közösen mind élőhely megóvás, mind fajvédelmi tevékenységet végez (UHU).
 • Kutatás-fejlesztés: Huminsav kémiai szerkezetének kiaknázása, kémiai szerkezetének változtatása környezetvédelmi problémák kezelésére.
 • Talajjavítás: köztudott tény, hogy a klímaváltozás következtében a természetes talajképződés az elmúlt évtizedekben lelassult. A lassulás az extrém csapadék és hőmérsékleti viszonyok következménye. Célunk a huminsav, makro és mikroelemek felhasználásával a talajképződést elősegítő talaj oltó anyag előállítása.
 • Szennyvíztisztási technológiai fejlesztés: A szennyvíztisztásra jelenleg két projekt fut cégünknél:
   • Bio-szennyvíztisztítás alga fajok felhasználásával: A projektet spanyol egyetemi kooperáció keretén végezzük. A jelenlegi technológiára a Visegrádi országokban kizárólagossági forgalmazással rendelkezünk.
   • Szennyvíziszap kezelés helyben: A szennyvíztisztítás eredményeként keletkező iszap kezelését végezzük huminsavval együtt komposztálva. Célunk, hogy a huminsav kémiai tulajdonságainak köszönhetően az iszapban lévő esetleges szennyező források megkötődjenek, valamint a későbbi komposztált, stabilizált iszap felhasználható legyen a klímaváltozás következtében lassuló talajképződés elősegítéséhez.
K Ö R N Y E Z E T -
V É D E L M I   D I V Í Z I Ó
A G R Á R
D I V Í Z I Ó
É P Í T O I P A R I
D I V Í Z I Ó
Környezetvédelmi divízió
Agrár divízió
ABOUT
Bizalom és Stabilitás - cégünk működésének két olyan kulcsfontosságú eleme, amely Ügyfeleink számára mindenkor a biztos pontot jelenti.
OFFICE
H-1062, Budapest,  Váci út 1-3. WestEnd
„C” Tower 6th floor
Mob.: +36 20 977 77 00
Tel.:    +36 12 70 91 95
Fax:   +36 12 70 91 94
Telepeink:
2072 Zsámbék, Mányi út 059/2 hrsz
.

Tanúsítvány
Vissza a tartalomhoz