Agrár divízió - CCPH

C&C Property Holding Kft.
Tartalomhoz ugrás

Agrár divízió

A 15 éves múltra visszatekintő Agro Zöldmező Kft. mezőgazdasági termőterületek illetve szennyezett földterületek ártalmatlanításával illetve a termőföld termékenységének növelésével foglalkozik. Alkalmazott technológiánk ámbár széleskörűen alkalmazott, jelenleg is fejlesztjük. Hiszünk az általunk képviselt értékekben és munkatársainkban. Folyamatos fejlesztések, saját erőforrás és kiváló szakember gárda nélkül azonban mindez nem
sikerülhetne.

Cégünk átlátható, professzionális és hatékony működése érdekében az elmúlt években folyamatos felvásárlások és szerkezeti átrendeződések jellemezték működésünket.

Célunk, hogy egylépéses, koherens, általános technológiai megoldást adjunk, az általánosan felmerülő, előforduló technológiai, élettani, takarmányozási és gazdasági problémakörre, melyek az állattartó telepeken és termőterületeken rendszeresen tapasztalhatóak.

Huminalapú formulánk mind klinikai tesztelések folyamán, mindpedig a gyakorlatban hatékonyan működnek a terménynövekedés és talaj regeneráció területén.
É P Í T O I P A R I
D I V Í Z I Ó
A G R Á R
D I V Í Z I Ó
Agrár divízió
K Ö R N Y E Z E T -
V É D E L M I   D I V Í Z I Ó
Környezetvédelmi divízió
ABOUT
Bizalom és Stabilitás - cégünk működésének két olyan kulcsfontosságú eleme, amely Ügyfeleink számára mindenkor a biztos pontot jelenti.
OFFICE
H-1062, Budapest,  Váci út 1-3. WestEnd
„C” Tower 6th floor
Mob.: +36 20 977 77 00
Tel.:    +36 12 70 91 95
Fax:   +36 12 70 91 94
Telepeink:
2072 Zsámbék, Mányi út 059/2 hrsz
.

Tanúsítvány
Vissza a tartalomhoz